Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Novinky Garantovaných dodávateľov - Marec 2019

Novinky Garantovaných dodávateľov AHRS pre členov pre mesiac marec 2019

KAPSULE – ALFREDO ESPRESSO 

kapsel alfredo superbarVychutnajte si jedinečnú a nezameniteľnú chuť kávy Alfredo v novej rade kapsulí. Zastavte sa na chvíľu a vnímajte ich chute a vône: 
Alfredo Super Bar Espresso - elegantné, plné telo a intenzívna chuť
Alfredo Caffé Lungo  - vyvážená, zamatová a korenistá vôňa
Alfredo Decaffeinato  - bezkofeínová káva, ale silná 
Pripravíme vám ochutnávku týchto jedinečných káv. Neváhajte nás kontaktovať!

čítať viac

 

Hotelová kozmetika Botanica

DSC04696 2Nová kolekcia Botanica vás zavedie do rastlinnej ríše s okúzľujúcou vôňou prírody. Produkty tejto rady obsahujú argánový olej, ktorý sa získava z plodov marockého mýtického stromu. Argánový olej má vysoký obsah vitamínu E a nenasýtených mastných kyselín, ktoré vyživujú a regenerujú poškodené vlasy. Vynikajúca kvalita pre vašich hostí.

čítať viac

 

Availpro píše svoj nový príbeh...

D-EDGE2xAvailpro - popredný a veľmi uznávaný poskytovateľ hotelových technológií a Fastbooking - expert na riešenie digitálneho marketingu, spájajú svoje sily na vytvorenie novej značky D-EDGE Hospitality Solutions. A to znamená nové hodnotné riešenia pre hotelierstvo.

Celý príbeh novej značky D-EDGE nájdete v prezentácii. 

čítať viac

 

Avemeo Cloud - pripojiť sa nikdy nebolo jednoduchšie 

avemeo cloudPropagujte svoje produkty a služby digitálne už dnes. Začnite využívať možnosti a funkcie systému Avemeo, bez potreby inštalácie na vlastný server. Využívajte náš Avemeo Cloud a pripojte sa už s jedným zariadením jednoducho, lacno a rýchlo.

čítať viac

 

 

Profesionálny plnoautomatický kávovar WMF 1200 S

automaticky-kavovar-2Chutné nápoje v najvyššej kvalite pripravíte rýchlo a jednoducho, len stlačením gombíka. Nový dizajnový a výkonný kávovar WMF 1200S pripraví espresso, cafe crème, cappuccino, latte či latte macchiato . . .
Kávovar disponuje niekoľkými zaujímavými funkciami, ktoré  určite oceníte:

  • Zero-Energy-Function  
  • flexibilné zásobovanie vodou
  • kombinácia prostredníctvom štíhleho a elegantného dizajnu
  • výstup ústrednej teplej vody

čítať viac

 

Veľkonočné pobyty na Slovensku 

velka-nocPobytové balíčky pre rodiny s deťmi, veľkonočné wellness pobyty pre dvoch. Taký je široký výber veľkonočných pobytov na Travelguide.sk. Dovolenkujte počas Veľkej Noci v niektorom hoteli na Slovensku a doprajte si poriadny relax. Rezervujte si pobyt so vstupom do bazénu, sauny, či s neobmedzeným vstupom do wellness centra. V ponuke nechýbajú ani kúpeľné pobyty s procedúrami v slovenských kúpeľoch. Strávte skvelý Veľkonočný pobyt na Slovensku.

čítať viac