Zväz hotelov a reštaurácií Slovenskej republiky

Aj vaša prevádzka sa môže bezplatne zlepšovať!

Prihláste vášho šéfkuchára, vedúceho či majiteľa prevádzky, na jeden z voľných termínov vzdelávacieho podujatia.  

Profesionálni kuchári a tím odborníkov vás bude inšpirovať modernými a chutnými jedlami a pomôžu posunúť vašu kuchyňu na vyšší level. 

Kto z vás si chce zjednodušiť prácu v kuchyni a zaujať hostí chutnými jedlami???

MIESTO: Štúdio Gastro-Haal, Považská 16, Nové Zámky
TERMÍNY A ZAMERANIE:

29.10. alebo 8.11.2021
od 10:00 hod. do 12:00 hod.
***AKO KUCHYNSKÉ ROBOTY ZJEDNODUŠUJÚ PRÁCU A VYLEPŠUJÚ CHUŤ A VZHĽAD POKRMOV***
Ak zvažujete kúpu kuchynského robota, alebo už robot máte, ale chcete vedieť, čo všetko v skutočnosti dokáže, tak toto podujatie je rozhodne pre vás!

Sprievodný program:
- inštruktáž, ako predĺžiť životnosť gastro zariadení
- krátka prehliadka jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku 

16.11.2021
od 10:00 hod. do 12:30 hod.
***PRAVÉ VÝHODY VARENIA V KONVEKTOMATE***
Ak si plánujete kúpiť konvektomat, či inú varnú technológiu, alebo už konvektomat máte, ale chcete vedieť ako z neho vyťažiť maximum, to sa môžete naučiť  práve na tomto podujatí!

Sprievodný program:
- využitie kuchynských robotov
- inštruktáž, ako predĺžiť životnosť gastro zariadení
- krátka prehliadka jedinej výrobnej haly varných technológií na Slovensku 

Odneste si z programu Certifikát, nové skúsenosti, a prípadne aj nové gastro zariadenia za mimoriadne zvýhodnených podmienok.

Prihlásiť sa za jednu prevádzku môžu 2 osoby:  šéfkuchár + majiteľ/kuchár.
Prihláste sa tu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Uveďte názov prevádzky, počet, mená a funkcie zúčastnených + tel. číslo.
V prípade otázok, nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 903 739 043
Kapacity máme obmedzené, poponáhľajte sa.
Organizátor: Slovenský výrobca varných technológií GASTRO-HAAL, s.r.o.

podujatia horeca nwsp

Projekty AHRS



NEDISKVALIFIKUJ SA

ludske zdroje

WellTo

wellto


Prečítajte si viac...