Pre členov
Podnikanie na Slovensku je jedno z najťažších v Európe. Tvrdí Brazílčan, ktorý sa z čašníka vypracoval na generálneho riaditeľa
- Kategória: Pre členov
Rozhovor s Tiagom Viganó
Rozhovor s Hotelierom roka 2018: Klientom sa musíme prispôsobiť
- Kategória: Pre členov
článok z Jesenného stretnutia hotelierov a HORECA konferencie uverejnený v HN 11/10/2018
Horeca 2018: Budúcim slovenským hotelierom chýba motivácia
- Kategória: Pre členov
článok z Jesenného stretnutia hotelierov a HORECA konferencie uverejnený v HN 10/10/2018
Tuzemák už do koláčov či drinkov nepridáte
- Kategória: Pre členov
Európska komisia vydala nariadenie, ktoré obmedzuje použitie "rumového éteru" v potravinárstve. Zmena sa dotýka i zariadení spoločného stravovania.
Hotelieri chcú Dankove poukazy a zníženú daň
- Kategória: Pre členov
článok z Jesenného stretnutia hotelierov a HORECA konferencie uverejnený v HN 09/10/2018